BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Parteneriat între Ministerul Sănătății și Carrefour pentru spitalele care tratează pacienți cu Codiv-19

25 mart. 2020 < 1 min

Parteneriat între Ministerul Sănătății și Carrefour pentru spitalele care tratează pacienți cu Codiv-19

Reading Time: < 1 minut

Ministerul Sănătății a anunțat că a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai mari retaileri din România pentru a asigura alimente pentru spitalele din țară, aflate în prima linie în lupta cu Covid-19.

Carrefour România va asigura spitalelor din țară, care tratează pacienții infectați cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți. În acest moment, următoarele spitale: Spitalul clinic de boli infecțioase Constanța, Spitalul clinic de boli infecțioase și pneumoftizologice Victor Babeș Craiova și Spitalul clinic de boli infecțioase Victor Babeș Timișoara se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătății.

”Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenți, personal de suport – au, la rândul lor, nevoie de grijă și ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face față zi de zi situațiilor solicitante. Iar pacienților, toate încurajările, împreună cu susținerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentație corespunzătoare”, a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România.

Spitalele vor primi din partea Carrefour România alimentele necesare unei alimentații adecvate, conform solicitărilor primite de la unitățiile sanitare menționate anterior.

Foto: © Vadreams | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: