fbpx
Companii Stiri

Parteneriat pentru cea mai extinsă rețea de livrare în puncte fix2 min

23/03/2017 2 min read

author:

Parteneriat pentru cea mai extinsă rețea de livrare în puncte fix2 min

Reading Time: 2 minute

PayPoint România, în parteneriat cu FAN Courier, lansează serviciul PayPoint Colet Expres. Acesta presupune livrarea de colete de dimensiuni medii în magazinele partenere PayPoint selectate, prin serviciul Collect Point de la FAN Courier. De acolo, consumatorii îşi pot ridica produsele comandate la o oră potrivită programului lor.

În prezent, sunt disponibile 160 magazine PayPoint Colet Expres în București și Ilfov, aceasta fiind cea mai extinsă rețea de livrare colete în puncte fixe din Capitală şi împrejurimi. Numărul magazinelor partenere care oferă acest serviciu este în continuă creştere, iar în viitorul apropiat va avea loc extinderea în toată țara.

Pentru a beneficia de acest serviciu, consumatorul trebuie să plaseze comanda la un comerciant online partener FAN Courier şi să solicite livrarea produsului către un magazin PayPoint Colet Expres din apropiere. După livrarea coletului în magazin de către FAN Courier, clientul primeşte un cod de colectare prin email sau SMS şi se prezintă în locație cu acesta şi cu un act de identitate pentru a-şi ridica coletul. În magazinele PayPoint Colet Expres se poate efectua și plata ramburs, în numerar, în cazul în care bunul nu a fost achitat în prealabil prin alte modalități de plată.

„Consumatorii sunt în căutarea unor opțiuni sigure, rapide şi flexibile, iar PayPoint Colet Expres oferă o soluție care răspunde optim acestor nevoi, prin proximitatea magazinelor partenere, siguranța și rapiditatea tranzacțiilor. Aceste atribute ale rețelei vor permite consumatorilor să își ridice coletele aproape de casă, fără să fie nevoiți să aștepte curierul într-un anumit loc, o anumită zi sau un anumit interval orar, ori să călătorească distanțe mari pentru a-şi ridica pachetul”, declară Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.

PayPoint este singurul operator din România care are pe terminalele sale serviciul de livrare colete, iar în cadrul firmei-mamă din Marea Britanie serviciul se bucură de un real succes încă din anul 2009.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *