Stiri Tech

Partner Insights, consultanță pentru business online

04/11/2019 < 1 min read

Partner Insights, consultanță pentru business online

Reading Time: < 1 minut

Vtex, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari, a lansat  în România Partner Insights, un program de consultanță, personalizat, adresat companiilor care vor să își dezvolte și să își îmbunătățească business-ul în online.

Programul este structurat în 3 etape. Prima etapă constă în programarea unei întâlniri între experții Vtex și decidenții companiilor, pentru a înțelege pe deplin business-ul lor online și, de asemenea, pentru a defini nevoile și obiectivele. Ulterior, specialiștii Vtex vor construi o structură de training personalizată, adaptată la nevoile de business și la profilul companiilor. A treia etapă constă în trainingul efectiv, realizat din mai multe module de câte o zi, în care se prezintă o analiză a magazinului online, a canalelor de vânzare, oferă recomandări despre lucrurile care ar trebui îmbunătățite, schimbate, implementate, tips & tricks ale industriei de ecommerce, spune Cristi Movilă, Country Manager Vtex România.

La finalul trainingului, companiile vor beneficia de pe urma auditului obiectiv al business-ului în domeniul online; accesului la resursele Vtex din România și din străinătate despre noi strategii, metode și instrumente de creștere ale vânzărilor în online; planului de acțiune adaptat la strategia fiecărei companii.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă