Companii Stiri

Peste 6.500 de oportunitati de angajare prin Targul de Cariere

6 oct. 2015 2 min

Peste 6.500 de oportunitati de angajare prin Targul de Cariere

Reading Time: 2 minute

Peste 6.500 de locuri de munca, posibilitati de practica si internshipuri sunt disponibile in aceasta toamna in cadrul Targului de Cariere TdC. Evenimentul reuneste companii nationale si internationale din diverse domenii. Targul de Cariere ajunge in octombrie si noiembrie in 7 orase: Chisinau, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea si Targu-Mures.

Cateva dintre companiile participate la editia de toamna a Targului de Cariere sunt: Amazon, Bosch, Bombardier, E.ON, Emerson, Endava, Fujikura, Genpact, Kaufland, KFC, McDonald’s, Office Depot, Orange, RDS&RCS, Siemens, Steelcase, Sykes, Terapia, UniCredit Business Integrated Solutions, Yardi Systems, Xerox.

Constructorul auto Renault va face interviuri pe loc, anunta reprezentantii grupului. „La eveniment te vei intalni la standul nostru cu reprezentantii companiei, specialisti din diverse domenii: inginerie electrica, inginerie, cumparari, Renault servicii.  Daca profilul tau corespunde cu cel cautat de noi, poti profita de ocazie si poti avea discutii mai ample cu specialistii nostri“, afirma reprezentantii companiei.

Exista posturi disponibile atat pentru tineri fara experienta, cat si pentru seniori, subliniaza angajatorii. „Pentru seniori, experienta conteaza foarte mult, insa noi avem posturi  şi pentru juniori. In cazul juniorilor, ne intereseaza participarea la concursuri studentesti si eventual dezvoltarea de proiecte personale care sa ateste pasiunea pentru domeniu“, spune Margareta Pascariu, sef birou Resurse Umane in cadrul Preh, companie care activeaza in domeniul productiei si in cel tehnic.

Domeniul IT este in continuare bine reprezentat in toate orasele, astfel ca pasionatii acestui domeniu vor avea de unde alege oportunitati de cariera. Mai mult, la Cluj si la Iasi ei sunt asteptati sa participe la competitii contracronometru care le vor testa viteza de programare. De asemenea, vor avea loc seminarii, iar candidatii vor fi consiliati de specialisti in privinta redactarii CV-ului. In plus, vor putea afla informatii relevante care sa-i ajute sa se pregateasca pentru viitorul interviu de angajare.

Targul de Cariere, 100 de editii

Fondat la Cluj in 2006, Targul de Cariere este azi cea mai mare retea de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova. Editia de toamna va avea loc la Chisinau (Casa Armatei, 2-3 octombrie), Iasi (Palas, 6-7 octombrie), Brasov (Casa Armatei, 14-15 octombrie), Cluj Global (Sala Polivalenta, 20-21 octombrie), Cluj IT (Sala Polivalenta, 22-23 octombrie), Sibiu (Centrul de Afaceri, 28-29 octombrie), Oradea (Lotus Center, 31 octombrie) si Targu-Mures (Teatrul National, 5 noiembrie).

Detalii despre oportunitatile de cariera si companiile participante la TdC gasiti aici: www.targuldecariere.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: