Marketing Stiri

Premiul intai la International Creativity Awards 2015

iun. 4, 2015 2 min

Premiul intai la International Creativity Awards 2015

Reading Time: 2 minute

Mind Treat Studios o obtinut primul loc in topul companiior participante in cadrul festivalului International Creativity Awards 2015.

Studio-ul romanesc de creatie si dezvoltare digitala si-a adjudecat 54 de premii, cu doar 13 lucrari inscrise, la sectiunea Media & Interactive Design Awards, situandu-se astfel inaintea WHOISCARRUS si SapientNitro din Statele Unite.

Proiectele castigatoare semnate Mind Treat Studios au fost dezvoltate pentru agentiile MRM, Universal McCann, McCann Erickson, Geometry, Publicis, Cohn JWT, The Institute si Mercury 360.

La editia de anul acesta a competitiei americane, care premiaza din 1971 excelenta in advertising si design, au concurat, in total, 143 de agentii si studiouri, din 16 tari, care au inscris peste 400 de cazuri. Printre tarile participante s-au aflat SUA, Germana, Suedia si Olanda. Juriul care a evaluat  lucrarile a fost format din 20 de membri, creativi din agentii internationale de publicitate, freelanceri, profesori de comunicare sau designeri care lucreaza in companii de top.

Studioul, infiintat in 2011 de catre Diana Dragomir, Business Development Officer, Andrei Stanescu, Lead Developer, si Costin Dragomir, Lead Designer, implementeaza de aproape patru ani proiecte pentru marile agentii de publicitate din Romania. Printre brandurile, pentru care MTS a dezvoltat aplicatii si platforme de comunicare pe suporturi precum Kinect, iOS, Augmented Reality, Facebook sau Android, se numara Vodafone, Orange, Coca-Cola, Nestea, Volkswagen, Renault, Dacia, Tarom, Petrom, OMV, Paul, KFC, Orbit, Lidl, Milka, KPMG, JTI, British American Tobacco, Nescafe, Doncafe, Samsung, Beko, HP, BCR, Heineken, Ciuc, J&B, Cif, TEDx, Palmolive, Head & Shoulders, Vichy, Novartis, Bayer. Mind Treat Studios a incheiat 2014 cu venituri de 166.000 de euro, in crestere cu 50% fata de anul precedent.

La cea de-a doua editie a Mobifest, cel mai mare eveniment de profil, care a reunit peste 250 de profesionisti din industria Mobile & Web din Romania, MTS a fost cel mai premiat studio, obtinand premii pentru patru dintre proiectele sale.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: