Lifestyle

Petrecerile exclusiviste se reinventează în timpul pandemiei

02/12/2020 2 min read

Petrecerile exclusiviste se reinventează în timpul pandemiei

Reading Time: 2 minute

Conceptul HI-LVL a reinventat entertainmentul în România în 2020. Forțați de pandemie organizatorii acestui tip de evenimente au venit cu idei revoluționare, prin care au transformat petrecerile în adevărate experiențe unice pentru participanți.

Prima petrecere de acest gen a avut loc la Snagov, unde pasionații de mașini sport, proprietarii de mașini premium, fanii muzicii electronice, persoane publice și influenceri s-au bucurat de atmosfera unică și incendiară a unei petreceri unde s-au respectat regulile de distanțare socială impuse de autorități.

Fiecare grup de participanți a avut propriul lounge pe o platformă special construită, prevăzută cu loc de parcare, iar muzica de top a vibrat întreaga seara, în timp ce mașinile s-au plimbat printre diferitele zone VIP.

Setup-ul scenei a fost impresionant, demn de un festival de muzică, cu site de lumini și ecrane video uriașe.  Efectele speciale și sunetul impecabil au fost pe gustul publicului prezent la eveniment.  Organizatorii și producătorii au fost oameni care au stat în spatele multor concerte și festivaluri importante din România,  iar acum s-au reunit pentru a da viață acestui proiect.

„Este doar începutul HI-LVL. Acest concept este creat si dedicat fanilor muzicii de top si iubitorilor de super mașini, pentru a ne putea întâlni si distra in siguranța in acest context. Iar in edițiile următoare vom sărbători din nou împreună viața si libertatea noastră. Mixând sunetul, luminile si efectele speciale cu motoarele puternice, vom „teleporta” comunitatea noasta într-o realitate mai buna, unde timpul se oprește pentru a face loc doar bucuriei de a fi alături de cei mai buni prieteni.”, ne-a declarat Catalin Stoica, CEO  Strategic Production.

Ca o confirmare a reușitei, HI-LVL a primit, deja, premiul PRODUCTIA ANULUI, la Gala Oameni de Succes – I SUCCESS.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă