Companii Stiri

Philly’s American Grill vine in Romania

4 sept. 2015 < 1 min

Philly’s American Grill vine in Romania

Reading Time: < 1 minut

Clientii Plaza Romania au un nou loc unde pot manca in stil american, la noul restaurant Philly’s American Grill situat in food court.

Incepand cu 4 septembrie, clientii Plaza Romania pot savura Cheesesteak-ul, un sandvici cu traditie in SUA, la Philly’s American Grill, un nou restaurant aflat la al doilea etaj al mall-ului.

Philly’s American Grill este un restaurant cu servire rapida, care reinventeaza sandviciul Cheesesteak si il adapteaza la cerintele actuale, pe baza unor retete originale. Cheesesteak a fost produs pentru prima data in anul 1930 in orasul Philadelphia – fratii Harry si Pat Olivieri au preparat in timpul unei mese de pranz sandviciul din carne de vita pe grill si  ingrediente naturale.

Sandviciurile Philly’s American Grill sunt preparate pe loc, din 100% carne premium de vita, piept de pui si piept de curcan, plus ingrediente naturale, preparate cu grija intr-o bagheta proaspata.

Salatele Philly’s sunt simple si naturale: salata verde, rosiile, castravetii, morcovii, ardeiul sau ceapa, porumbul sau maslinele, plus carnea preparata la grill sau cascavalul ori branza feta, toate sunt combinate cu un sos delicios.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: