Stiri Tech

Piața de wearables din România crește cu 120%

30 mai 2017 < 1 min

Piața de wearables din România crește cu 120%

Reading Time: < 1 minut

X-watch Sport este cel mai nou model de ceas inteligent Evolio, dotat cu receptor GPS. Noul model de smartwatch permite localizarea geografică, monitorizarea cu acuratețe a mișcării și obținerea în timp real de informații precum altitudine, presiune atmosferică, temperatură, puls, etc.

“Piața de wearables a înregistrat în primele 4 luni din 2017 un progres semnificativ, de aproximativ 120 % față de perioada similară a anului trecut. Evolio se situează în top 3 branduri de dispozitive purtabile. Cel mai bine vândut smarwatch Evolio este modelul X-watch Pro cu peste 20.000 de unități vândute în ultimele 12 luni”, a declarat azi Liviu Nistoran, CEO și fondator Evolio.

X-watch Sport are un ecran tactil IPS de 1,3 inci, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph, etc.

Ceasul este compatibil cu sistemele de operare Android și IOS,  și are implementate toate funcțiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri și citi notificări de tip: SMS, Facebook, Wathsapp, Skype, etc.

X-watch Sport dispune de un docking station cu acumulator, ce poate fi folosit ca baterie externă, pentru ca ceasul să poată fi reîncărcat complet în orice moment.

Ceasul inteligent X-watch Sport va fi disponibil din luna iunie în rețelele de retail la prețul recomandat de vânzare de 699 lei.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: