fbpx
Finanțe Stiri

Piraeus Bank a compresat timpul1 min

16/04/2015 < 1 min read

Piraeus Bank a compresat timpul1 min

Reading Time: < 1 minut

Piraeus Bank s-a conformat expresiei „Time is Money” si ofera clientilor cardul de debit Visa Shop & Cash in 10 minute, in loc de 3 zile.

Piraeus Bank Romania ofera in premiera un serviciu inovator care reduce timpul de emitere al cardului de debit Visa Shop & Cash de la 3 zile, la 10 minute. In fiecare sucursala Piraeus Bank au fost instalate imprimante speciale, astfel incat cardul este emis pe loc, putand fi utilizat imediat pentru tranzactii. Suma totala a investitiei pentru echipamente si training-ul angajatilor s-a ridicat la 200.000 de Euro.

“Timpul este important pentru fiecare dintre noi, de aceea Piraeus Bank gandeste mecanisme prin care sa imbunatateasca experienta clientilor sai. Anul trecut a fost automatizata procedura de deschidere a contului curent, iar urmatorul pas firesc a fost emiterea instant.”, a declarat Madalina Otilia Teodorescu, Deputy Chief Executive Officer – Piraeus Bank Romania.

Cardul de debit poate fi obtinut de orice client care detineun cont curent. Acesta pastreaza toate caracteristicile existente pana acum, detaliate pe site-ul bancii.

Foto: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *