Plătești mașina online și o primești acasă? Da, dacă vrei Renault sau Dacia

23 apr. 2020 < 1 min

Plătești mașina online și o primești acasă? Da, dacă vrei Renault sau Dacia

Reading Time: < 1 minut

Groupe Renault România anunță că, de astăzi, clienții pot achita mașina dorită integral online și pot opta pentru serviciul de livrare la domiciliu, evitând interacțiunea fizică sau deplasarea la showroom.

„Platformele de vânzare online ale grupului au fost primele inițiative de acest gen din România și ne-au permis să înțelegem foarte exact nevoile și așteptările clienților noștri. Această evoluție a serviciilor ne ajută să continuăm inovația digitală din zona de e-commerce începută în urmă cu aproape 2 ani”, a spus Mihai Tanase, Head of Digital Dacia & Renault.

Platforma de vânzări online de la Dacia

Clientul poate consulta ofertele disponibile pe site-uri cu ajutorul mai multor filtre de selecție (model, preț, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică). Apoi, poate finaliza procedura, plătind integral online vehiculul sau își poate rezerva autoturismul selectat, achitând o taxă de 500 de euro (TVA inclus).

Plata se face cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Atât contractul, cât și factura se vor transmite electronic de către un agent autorizat, ales în prealabil de client.

Până în acest moment, peste 1.200 de clienți au ales să rezerve un automobil Dacia sau Renault prin intermediul platformelor de e-commerce Renault și Dacia, care includ modele disponibile în stoc la prețuri promoționale.

Foto: © Feodora Chiosea | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: