MarComm Lifestyle Stiri

Platforma TIFF Unlimited disponibilă și în aplicațiile iOS și Android

29 oct. 2019 2 min

Platforma TIFF Unlimited disponibilă și în aplicațiile iOS și Android

Reading Time: 2 minute

În afara festivalurilor și a evenimentelor de profil, cinefilii au puține opțiuni de a vedea un film independent sau un film de autor. Astfel, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, TIFF Unlimited, continuă online experiența de festival și este acum disponibilă și în aplicațiile de mobil din Google Play și App Store, precum și prin intermediul celor pentru Android TV și Apple TV.

“De la prima ediție a TIFF ne-am implicat într-o serie de campanii legate de revitalizarea sau modernizarea cinematografelor, dar am inclus și componenta tehnologică în toate acțiunile noastre. Încurajăm vizionarea filmelor în cinematografe, dar și consumul de cinema de calitate pe orice device-uri. Tocmai de aceea am creat această platformă – o alternativă pentru distribuitorii de film care doresc să își prezinte titlurile publicului și o oportunitate facilă pentru toți iubitorii de cinema din România, de orice vârstă, care vor să urmărească aceste producții, oricând, nu doar în timpul festivalurilor la care mulți nici nu acces”, a declarat Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Lansată în iunie 2019 sub motto-ul “Love Cinema – Watch TIFF Unlimited”, platforma prezintă un nou catalog de filme, precum și o ofertă specială a abonamentelor lunare. În plus, TIFF Unlimited oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament.

Filmelor existente în grila actuală, printre care Happy End (Michael Haneke), L’amant double (François Ozon), Mommy (Xavier Dolan), I, Daniel Blake (Ken Loach) sau Que Dios nos perdones (Rodrigo Sorogoyen), li se vor adăuga noi titluri precum Love (Gaspar Noé), Loveless (Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (Veit Helmer), The Gambler (Ignas Jonynas) și The Marriage (Blerta Zequiri), urmând să fie lansate și alte  premiere online.

Până la sfârșitul lui 2019, prețul unui abonament lunar va fi de 3,5 euro (fără TVA și utilizând codul promoțional LOV333). Cei care se vor abona în această perioadă vor beneficia de același preț și în 2020 dacă își vor menține subscripția lunară. De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 euro.

TIFF Unlimited este un proiect sprijinit de Centrul Național al Cinematografiei și Administrația Fondului Cultural Național iar la evenimentul de lansare, care a avut loc pe 28 octombrie, în spațiile Qreator by IQOS, au participat mai bine de 100 de invitați din industria filmului.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: