Lifestyle Stiri

Porsche Design și AOC lansează o gamă de monitoare de gaming

13 oct. 2020 2 min

Porsche Design și AOC lansează o gamă de monitoare de gaming

Reading Time: 2 minute

Porsche Design și AOC își unesc forțele pentru a livra monitoare care îmbină filozofia design-ului funcțional al Porsche Design cu expertiza în display-uri a AOC.

AOC și Porsche Design vor aduce pe piață monitoare dezvoltate pentru gamerii care caută cele mai înalte performanțe și un design modern si elegant pentru setup-ul lor de gaming.

Primul monitor Porsche Design AOC AGON va fi lansat în această toamnă.

Brand-ul Porsche Design este sinonim cu produse premium, precizie și perfecțiune în execuție. Filozofia companiei, ce se învârte în jurul conceptului de design pur, urmărește să oprimizeze forma și modul de funcționare, descoperind soluții noi și inovatoare. AOC este o filială a TPV Technology, cel mai mare producător de monitoare LCD din lume. Datorită monitoarelor sale din gama AOC Gaming și a gamei premium AGON, AOC deține poziția numărul unu pe piața globală de monitoare de gaming.

Partnership Porsche Design x AOC

Sinergia dintre cele două companii și domeniile lor de expertiză va avea ca rezultat produse care excelează în design și funcționalitate. Primul monitor Porsche și AOC va fi lansat la nivel mondial în această toamnă. Prin acest parteneriat strategic, Porsche Design intră într-un segment de piață în creștere rapidă – volumul global al monitoarelor de gaming de 144Hz și peste a crescut cu 76% de la an la an, la sfârșitul anului 2019. Colaborarea permite brandului de lifestyle să acceseze un public și o comunitate foarte mare din întreaga lume. Inspirându-se din istoria bogată a sporturilor cu motor, monitoarele reprezintă o tranziție perfectă către sport-ul experimentat electronic, acasă. Pentru AOC, această colaborare va reprezenta un capitol nou pentru produsele sale de design, de data aceasta pentru gama sa de monitoare de gaming.

„Porsche Design oferă o gamă exclusivă de device-uri electronice de larg consum, iar gaming-ul este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din acest sector. Monitoarele de gaming se încadrează perfect în portofoliul nostru de produse de lifestyle iar colaboarea cu un partener precum AOC, unul dintre cele mai importante branduri globale de pe piața display-urilor, va fi una puternică”, spune Jan Becker CEO al Porsche Design.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: