Evenimente parteneri

Poți participa online la evenimente recunoscute mondial, prin parteneriatul BiziLIVE TV și Success Resources

13 aug. 2020 2 min

Poți participa online la evenimente recunoscute mondial, prin parteneriatul BiziLIVE TV și Success Resources

Reading Time: 2 minute

Primul eveniment va avea loc loc în perioada 22 – 25 octombrie 2020 și îl va aduce pe scena virtuală pe unul dintre cei mai apreciați coach la nivel internațional, Tony Robbins, în cadrul seminarului de patru zile „Unleash the Power Within” (UPW). Organizatorii declară că va fi cea mai mare experiență online realizată vreodată la nivel global.

De mai bine de cinci luni, cel mai apreciat coach la nivel internațional – Tony Robbins – nu a mai urcat pe scenă. Seminarul de patru zile al lui Robbins, „Unleash the Power Within” (UPW), este considerat cel mai de impact eveniment la nivel internațional, care a schimbat viețile a peste 4 milioane de oameni din peste 100 de țări.

Tony Robbins declară că: „Cea mai mare bucurie și împlinirea cea mai profundă în viață se regăsește în IUBIREA ȘI SLUJIREA celorlalți”. Pentru a-și îndeplini misiunea, Robbins & Success Resources anunță pentru evenimentul Unleash The Power Within Virtual 360, o experiență unică interactivă, accesibilă și românilor care își doresc o viață prosperă, sănătate și formă maximă, relații mai bune sau realizarea obiectivelor. 

Parteneriatul recent semnat dintre Success Resources și BiziLIVE TV vizează creșterea interesului și a apetitului publicului român pentru educație de business prin facilitarea accesului la antreprenori și business coach de valoare din întreaga lume.

Datorită parteneriatului dintre BiziLIVE TV, prima televiziune digitală din România dedicată antreprenorilor și mediului de afaceri, și Success Resources, unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente la nivel internațional, românii interesați de importanața valorii în business se vor putea conecta la evenimente de business și dezvoltare profesională, la speakeri și traineri de top, dar și la programe educaționale create exclusiv pentru publicul autohton. 

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/events/757139941493896/.

„Cei 5,8 milioane de români din România și diaspora au acces la cei mai buni vorbitori la nivel internațional și evenimente prin oferte personalizate la care publicul nostru nu avea acces din țară. Toate cu scopul de a crește împreună atât la nivel personal cât și de business”, declară Constantin Paraschiv, antreprenor și co-fondator BiziLIVE TV. 

Colaborarea dintre BiziLIVE TV și Success Resources a început în anul 2019, când au adus în atenția publicului românesc două evenimente la nivel mondial pentru educație financiară: „Wealth Masters Tour”, condus de Robert Kiyosaki, și „Millionaire Mind Intensive”, curs intensiv marca T. Harv Ecker. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: