BizRemote by certSIGN Lifestyle Marketing Smart Marketing

Povești despre gelato, sorbetto și tradiția autentică italiană, cu Siviero Maria la Biz SMS Camp

2 sept. 2020 2 min

Povești despre gelato, sorbetto și tradiția autentică italiană, cu Siviero Maria la Biz SMS Camp

Reading Time: 2 minute

O experiență autentică italiană răcoritoare în munții României: asta a oferit Siviero Maria la tabăra de social media Biz SMS Camp de la finalul lunii iulie.

Participanții au putut descoperi, pe lângă noile sortimente ale tradiționalului gelato Siviero Maria – Caramel sărat, Croccantino al Rum, Ricotta și Pere, Tartufo Bianco și Tartufo Nero – și noua gamă de sorbetto G7 de la Siviero Maria, perfectă pentru zilele toride ale verii.

Și au putut participa activ la o seară care a împletit bunul gust specific italienilor la nivelul modei cu gustul bun Siviero Maria.

„Gelateria mobilă Siviero Maria a fost din nou deschisă pentru participanții evenimentului, iar noi am fost mai mult decât bucuroși să putem lua parte la discuții despre comunicare, trenduri de ultimă oră și campanii de succes, alături de profesioniști din domeniu”, spune Liliana Bock, Marketing Manager la Maresi Foodbroker, distribuitorul Siviero Maria în România.

Gama G7 Sorbetto include șase produse: Pineapple Maracuja Mango, Strawberry Pineapple Acai, Chocolate, Red Grapes Pomegranate Blueberry, Lemon Ginger și Birra (sorbet de bere, preparat cu bere Lager).

Tradiția unui brand de familie

Brandul de familie Siviero Maria a fost adus pe piața din România în 2010, când economia încă își revenea după criza financiară din 2008-2009 și a fost crescut de Maresi în concurență directă cu branduri internaționale cu notorietate, care beneficiază și de investiții masive.

Astăzi, cumpărătorii pot găsi gelato autentic în aproape toate marile rețele de retail: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Selgros și in-out și în Lidl, în anumite săptămâni.

Iar, cum pentru promovare, brandul Siviero Maria se bazează pe mesajul “Gelateria ta italiană acasă”, participarea la tabăra de social media organizată de Biz la Pârâul Rece a adus gelateria italiană aproape de participanți. Iar aceștia au intrat în atmosfera italiană, după cum se vede din galeria foto de mai jos:

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: