fbpx
Marketing

Amazon Prime Video, disponibil și în România1 min

14/12/2016 < 1 min read

Amazon Prime Video, disponibil și în România1 min

Reading Time: < 1 minut

Amazon a extins disponibilitatea serviciului său de filme și seriale online, Amazon Prime Video, în peste 200 de țări, printre care și în România.

Cei care doresc să acceseze acest serviciu beneficiază de gratuitate pentru primele 7 zile, după care, timp de 6 luni, vor plăti un preț proporțional de 2,99 de euro pe lună. După cele șase luni, abonamentul lunar va fi de 5,99 de euro/ lunar.

Abonații Amazon Prime Video pot urmări seriale precum: Mozart in the Jungle, Transparent,  The Man in the High Castle și Tumble Leaf, precum și numeroase filme și emisiuni de televiziune.

Serviciul poate fi accesat prin aplicația Amazon Prime Video pe telefoane și tablete dotate cu sisteme Android și iOS, tablete Fire, televizoare inteligente LG și Samsung sau online pe PrimeVideo.com. Este de asemenea disponibil serviciul de descărcate pe dispozitive mobile pentru vizionare offline.  

Seriile originale Amazon sunt disponibile cu subtitrări în limbile engleză, franceză, italiană, portugheză și spaniolă. Sunt de asemenea disponibile versiuni dublate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *