BizRemote by certSIGN Stiri

MWC Barcelona va avea loc în iunie

9 mart. 2021 2 min

MWC Barcelona va avea loc în iunie

Reading Time: 2 minute

Conferința dezvoltatorilor de telefoane mobile a fost anulată în 2020, în ultimul moment, doar cu câteva zile înainte de teama răspânidirii coronavirus și pentru că mai multi expozanți s-au retras. La acel eveniment erau așteptați peste 100.000 de vizitatori.

În 2021, Mobile World Congres de la Barcelona va avea loc în luna iunie, pentru a putea pregăti toate măsurile de siguranță sanitare și de distanțare socială. Conferința va avea loc în format fizic, cu prezența a maxim 50.000 de participanți în toate zilele.

Persoanele vaccinate și cu test PCR negativ vor avea acces

Una din măsurile deja anunțate pentru MWC este aceea că doar persoanele care sunt vaccinate și cele care au un test PCR negativ vor putea participa la acest eveniment.

Mobile World Conference este programată la Barcelona pentru perioada 28 iunie – 1 iulie și a fost confirmată zilele acestea.

Pe de altă parte nu sunt anunțate niciun fel de facilități pentru persoanele care se vaccinează până în iunie.

În 2020 conferința a fost anulată în ultimul moment

Conferința MWC de la Barcelona a fost anulată în 2020 în ultimul moment, după ce mai mulți producători de telefoane mobile s-au retras. Dar și după ce călătoriile din China au început să fie anulate.

Vestea anulării conferinței a venit ca o bombă pentru toți producătorii de telefoane mobile care pregătiseră dispozitive și lansări pentru acest târg. Aceștia s-au trezit în imposibilitatea de a mai lansa produsele lor, dar și în marea provocare de a reuși să ajungă la public prin alte mijloace de promovare. Unul din marile avantaje ale acestor evenimente este că aduc la un loc mulți jurnaliști și astfel asigură un impuls puternic pentru fiecare produs lansat.

Mobile World Congres, principalul eveniment din Barcelona

Mobile World Congres de la Barcelona este și principalul eveniment al orașului. Foarte mulți turiști, clienți, producători și jurnaliști vin la Barcelona, iar veniturile generate de aceștia sunt foarte importante pentru economia orașului.

Asociaţia Mondială a Operatorilor (GSMA), organizaţie care reprezintă 750 de operatori de telefonie şi alte 350 de firme din industrie, precum Deutsche Telekom sau Huawei, este responsabilă de organizarea congresului MWC de la Barcelona. Boardul GSMA este compus din 26 de lideri ai unora dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii din lume şi este condus de directorul Orange, Stéphane Richard.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: