Business Companii Lifestyle Stiri

Prețuri speciale pentru biletele Eventim achiziționate direct de pe site-ul UPC

12 iul. 2019 < 1 min

Prețuri speciale pentru biletele Eventim achiziționate direct de pe site-ul UPC

Reading Time: < 1 minut

UPC România anunță încheierea unui parteneriat cu Eventim, lansând un serviciu online prin intermediul căruia pot fi achiziționate bilete la cele mai mari concerte, festivaluri sau evenimente culturale și sportive din România.

Prin lansarea noului serviciu online, biletele distribuite de Eventim pot fi cumpărate acum direct de pe site-ul UPC.

În plus, pentru cele mai importante concerte și evenimentele care se vor desfășura până la finalul acestui an, UPC pune la dispoziție bilete cu prețuri speciale.

UPC România desfășoară și un concurs pe pagina oficială de Facebook, în perioada 12 – 14 iulie, oferind 10 invitații duble, la categoria Diamond Circle, la concertul The Cure. Trupa va veni pentru prima dată în România pe 22 iulie, în Piața Constituției din București, iar biletele pot fi achiziționate cu un discount de 10%.

Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox (3 noiembrie, Sala Palatului din București), Lara Fabian (18 – 19 noiembrie, Sala Palatului din Capitală și 14 ianuarie la BT Arena din Cluj-Napoca) sunt alte concerte pentru care UPC oferă un discount de 10% la cumpărarea biletelor de pe site-ul companiei.

Lista completă a evenimentelor pentru care pot fi achiziționate bilete, dar și informații privind perioada promoției, pot fi găsite aici.

Foto: © Lindrik | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: