Finanțe Lifestyle Stiri

Priceless Cities in Romania

3 dec. 2015 2 min

Priceless Cities in Romania

Reading Time: 2 minute

MasterCard lanseaza in Romania programul international Pricelesscities.com, dedicat posesorilor de carduri MasterCard si Maestro.

Turistii romani care detin carduri MasterCard si Maestro pot beneficia de avantaje si privilegii in cele mai populare destinatii de vacanta si de afaceri precum Londra, Paris, Roma, Milano, Berlin, Madrid, Istanbul, alaturi de alte peste 30 de orase si teritorii, prin simpla inregistrare in platforma www.priceless.com/romania.

”Ne bucuram ca putem veni in intampinarea romanilor care calatoresc, fie in scop personal, fie de afaceri, cu un program international de experiente si servicii ce le vor imbogati timpul petrecut la destinatie”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager in cadrul MasterCard, intr-un comunicat de presa. „Fie ca isi planifica un weekend prelungit la Londra, o calatorie de afaceri la Roma sau o vacanta la New York, posesorii de carduri MasterCard si Maestro pot descoperi rute noi si sa adauge itinerariului lor experiente unice, precum un consilier personal si tur privat in magazinul Harrods, upgrade fast-lane atunci cand viziteaza London Eye sau prioritate la rezervare in restaurante cu stele Michelin”, a adaugat Vladimirescu.

Alaturi de acestea, beneficiile oferite includ pachete speciale in cele mai bune hoteluri, preturi preferentiale in restaurante de renume, servicii si privilegii exclusive la cumparaturi, cat si acces backstage pentru unele dintre mai ravnite spectacole si evenimente.

La lansarea din Romania, platforma include peste 6.000 de oferte si experiente ce pot fi accesate prin rezervare online.

Conform cifrelor furnizate de Autoritatea Nationala a Vamilor, in primele sase luni ale anului 2015 au fost inregistrate peste 6.236 milioane de iesiri din tara, calatorii realizate atat in scop profesional, cat si personal. Comparativ cu 2014, numarul de calatorii inregistrate in prima jumatate a anului a avut o crestere de 11,1%. Mai mult, statisticile emise de Euromonitor afirma ca romanii s-au bucurat de peste 8 milioane de calatorii de afaceri si vacante in anul 2014, dintre care 5 milioane au fost concedii.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: