Stiri

Matei Dima la Content Creators Conference: Pandemia mi-a prins foarte bine

30 ian. 2021 < 1 min

Matei Dima la Content Creators Conference: Pandemia mi-a prins foarte bine

Reading Time: < 1 minut

Matei Dima este cunoscut publicului românesc ca Bromania de pe rețelele sociale. Dar nu face doar acest lucru. Matei Dima a produs și filme, unul dintre ele este Miami Bitch. Dar lucrează și la altele noi cum ar fi primul lungmetraj caritabil. Povestea acestui film este inspirată din realitatea dură a copiilor care înfruntă un diagnostic incurabil. Toate încasările acestui film vor fi donate către Hospice Casa Speranței.

Matei a vorbit la Content Creators Conference și despre proiectele pe care le-a putut pregăti în perioada pandemiei. Unul dintre ele este Global Headliners, o agenție de standup.

Mai multe despre proiectele la care lucrează în această perioadă, poți afla din intervenția lui Matei Dima la Content Creators Conference.

Content Creators Conference este evenimentul unde afli cum creezi conținut relevant pentru brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni super eroi creatori de povești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: