Marketing Stiri

Primii 20 de speakeri confirmați la Conferința Globală IAA ”Creativity 4 Better”

21 aug. 2018 3 min

Primii 20 de speakeri confirmați la Conferința Globală IAA ”Creativity 4 Better”

Reading Time: 3 minute

Conferința Globală IAA ”Creativity 4 Better”, ce va avea loc în București pe 2-3 octombrie, anunță primii speakeri confirmați.

Printre aceștia se numără Tal-Ben Shahar, profesorul de fericire, care a ținut unul dintre cele mai populare cursuri din istoria Harvard, Dr. Tony Fernandes, unul dintre cei mai de succes antreprenori din Asia, care va aduce inspirație din antreprenoriat: cum e să fondezi prima linie de zbor low-cost din regiune și Sebastian Dobrincu, un foarte tânăr antreprenor român, care va vorbi despre cealaltă parte a monedei: măsurarea eficienței campaniilor de Instagram.

Alți speakeri confirmați:

Marian Goodell, fondatoare și CEO Burning Man, poate cel mai cunoscut festival de pe mapamond, un adevărat oraș în deșertul Nevada

Robbie Douek, președinte al RFRSH Entertainment, ne va introduce în lumea gamingului și ne va vorbi despre modul în care ea se întrepătrunde tot mai mult cu cea a brandingului, advertisingului și marketingului experiențial.

 

Antje Hundhausen, Vice Președinte Experiențe de Brand Deutsche Telekom, ne va aduce în prim plan tehnologia care transformă industria fashionului.

Dr. Tony Fernandes, unul dintre cei mai de succes antreprenori din Asia, va aduce inspirație din antreprenoriat: cum e să fondezi prima linie de zbor low-cost din regiune.

Fredrik Borestrom, Agency Development Partner LinkedIn, va aduce insighturi din rețeaua de socializare dedicată businessului și joburilor

Tim Kobe, fondator și CEO al EightInc, o companie de design strategic care dezvoltă experiențe de brand offline, uneori numită și „cel mai bine păstrat secret al Apple”

Eva și Marta Yarza, două tinere din Spania vor vorbi despre antreprenoriat după terminarea facultății și cum și-au deschis un studio de design în cel mai competitiv oraș din lume: Londra și au obținut un premiu râvnit de mulți: creionul D&AD Awards.

Michael Gunton, directorul de creație al BCC Natural History, va veni cu povești despre lucrul cu Sir David Attenborough, despre cele peste 200 de producții pe care le-a realizat, și despre ultima dintre ele, Planet Earth II, vizionată de mai mult de jumătate din populația din UK.

Scott Goodson, fondator și CEO Strawberry Frog, o agenție digitală multipremiată de la NY, care creează adevărate mișcări culturale în comunitățile de brand (și nu numai)

Christina Keller, leader în agenția internă de creație a Facebook și Instagram, despre suportul pe care îl oferă rețeaua agențiilor și clienților pentru a implementa cele mai bune produse mobile-first

Sheree Atcheson a dezvoltat asociația Women Who Code în UK, pentru a lupta împotriva discriminării de gen în această industrie.

Jaime Mandelbaum este Chief Creative Officer Young & Rubicam și unul dintre cei mai premiați creativi la nivel global. Cele mai mari branduri din lume i-au trecut prin mână!

Tom Szaky este un alt antreprenor mai puțin convențional: compania lui, TerraCycle, se ocupă de strângerea și reciclarea deșeurilor complexe și ne va inspira pentru o viață mai sănătoasă și mai conștientă

Nao Tokui va aduce inspirația din muzică, programare și AI. Japonezul Nao folosește tehnologiile moderne pentru a oferi spectacole muzicale multimediale și ne va surprinde cu o astfel de demonstrație și pe 2-3 Octombrie.

Oobah Butler este un tânăr freelancer britanic care surprinde internetul cu sfaturi despre cum să intri gratis la cinema sau cum să îți transformi locuința modestă în restaurantul #1 din Londra

Povestea celui mai apreciat restaurant de pe TripAdvisor… care nu există, aici

Conferința se va desfășura la Teatrul Național București, iar Gala Dinner va avea loc pe 2 octombrie, seara, și e ocazia perfectă de networking cu manageri și CEOs de top, într-un spațiu select.

Biletele pentru Gala Dinner se pot achiziționa și separat, aici.

Până pe 15 septembrie, biletele au încă un preț preferențial pe site-ul conferinței ”Creativity 4 Better”. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: