Business Companii Stiri

Primul CEO femeie din istoria DPD România

19 iun. 2019 < 1 min

Primul CEO femeie din istoria DPD România

Reading Time: < 1 minut

Karla Codrea este noul CEO al companiei de curierat DPD. Ea preia noua poziție din luna iunie a acestui an, după ce mai bine de zece ani a ocupat poziția de CFO, tot în cadrul DPD România. Numirea vine pe fondul rezultatelor financiare bune pe care le-a obținut în ultimii ani. În anul 2018, cifra de afaceri DPD a marcat o creștere de 12%  față de anul precedent, atingând suma de 29,4 milioane de euro. Poziția de director financiar a fost atribuită tot unei femei, Bianca Alan, iar Mircea Cocoșilă a fost desemnat director comercial.

Reorganizarea funcțiilor de conducere vine simultan cu lansarea de noi servicii pe piață, pentru a facilita comunicarea dintre curieri și destinatari. Smart Control este unul dintre noile servicii, o aplicație care acordă destinatarilor flexibilitate și un control asupra locului și zilei în care curierul poate livra coletul. Prin implementarea Smart Control se urmărește extinderea rețelei de automate și oficii, în București și în țară.

”Am lansat noi servicii și opțiuni, precum Smart Control sau automatele și oficiile DPD pentru că oamenii au nevoie de flexibilitate și predictibilitate în modul în care își gestionează timpul. Noile servicii vor îmbunătăți comunicarea dintre clienți, consumatorii finali și curier”, a precizat noul CEO al DPD, Karla Codrea.

GeoPost a achiziționat pachetul majoritar al Pegasus în 2008, acesta preluând numele DPD România. Face parte din grupul internațional DPDgroup iar pe piața locală compania activează începând cu anul 2008 și numără peste 1200 de angajați.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: