Marketing Stiri

Primul show Comedy Central Extra in Romania

15 dec. 2014 2 min

Primul show Comedy Central Extra in Romania

Reading Time: 2 minute
SERGIU_FLOROAIA_01
Sergiu Floroaia

Postul de televiziune Comedy Central Extra lanseaza primul show produs in Romania: Stand-up Night.

Show-ul, realizat cu ajutorul companiei de productie Start Up Media S.R.L, debuteaza luni, 15 decembrie, de la ora 21:15. Acesta va putea fi urmarit lunea si martea de la ora 21:15, iar incepand cu 5 ianuarie, si in fiecare zi a saptamanii, de la aceeasi ora.

DRAGOS_POP_01
Dragos Pop

Stand-up Night are 22 de episoade in acest sezon.

„Comedy Central Extra a avut o crestere continua in ultimul an, ajutat de contractele cu marii distribuitori din Romania si cu partenerii, furnizorii locali. Era timpul sa facem un nou pas si chiar daca suntem noi in piata, o asemenea productie reflecta implicarea noastra in Romania”, a declarat Bartosz Witak, VIMN General Manager, CEE si Israel.

PARCALAB_SORIN_01
Sorin Parcalab

Dragos Pop (Dragos), Teohari Claudiu (Teo), Dragu Viorel (Vio), Constantin Bojog (Costel) si Sergiu Floroaia se numara printre comicii care vor putea fi urmariti in cadrul acestei noi emisiuni TV, actori care se alatura, in acest fel, unor comici americani, care pot fi vazuti pe acelasi post de televizune.

Stand-up Night a fost filmat in Cluj-Napoca, iar Lavinia Filip este producatorul general.

TEOHARI_CLAUDIU_02
Claudiu Teohari

Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusa din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial in peste 700 milioane de locuinte, in aproximativ 170 de teritorii si 37 de limbi prin peste 200 de canale TV programate si operate la nivel local si peste 550 de proprietati de digital media si televiziune mobila.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: