Stiri Companii

S-a deschis o nouă librărie Cărturești în București

27 sept. 2019 < 1 min

S-a deschis o nouă librărie Cărturești în București

Reading Time: < 1 minut

Veranda Mall s-a extins cu o nouă librărie Cărturești la primul etaj al centrului său comercial. Este librăria Cărturești cu numărul 31 la nivel național și a presupus o investiție de 200.000 euro.

Cărturești Veranda se întinde pe un spațiu de 310 metri pătrați și are o echipă de 10 angajați. Rafturile librăriei cuprind mai bine de 18.000 de cărți, muzică și filme, dar și o selecție aparte de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni.

Carturesti Veranda Mall

“Librăria Cărturești din Veranda Mall le oferă clienților noștri alternative educative de petrecere a timpului liber. Lucrăm la dorințele și nevoile clienților din proximitate, și ne dorim ca prin întregul proces de extindere Veranda Mall să devină una dintre cele mai atractive destinații ale cartierului, cu un mix complet de chiriași și de activități, de la shopping până la cele mai variate modalități de petrecere a timpului liber”, a declarat Ofelia Iancu, Leasing Director, Veranda Mall.

Oferta Cărturești Veranda pune accent pe branduri adresate comunităților creative dar și familiilor urbane: Moleskine, Lomography, Xoopar, Kikkerland, Puckator, Skull Candy, Jellycat, Mudpuppy și multe altele.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: