Companii Stiri

Primul showroom dotat cu eMAG Express

28 feb. 2019 < 1 min

Primul showroom dotat cu eMAG Express

Reading Time: < 1 minut

eMAG inaugurează la Pitești primul showroom în care este disponibil serviciul eMAG Express. Cu o suprafață de 460 mp, acesta este primul showroom care le oferă clienților mai multă autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express, care le permite clienților să ridice produsele direct de la raft, fără ajutorul unui consultant. Showroomul este disponibil pentru electrocasnice mici, accesorii și îngrijire personală și este amplasat în incinta Pitești Retail Park, Galeria Auchan Bradu.

”În premieră pentru modelul promovat în showroom-urile eMAG, introducem la Pitești serviciul eMAG Express, menit să eficientizeze procesul de cumpărare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fără implicarea consultanților din magazin,” a spus Silviu Gugui, director retail eMAG. Până acum, clienții eMAG din Pitești puteau ridica personal comenzile din punctul de livrare din oraș, sau de la oficiile poștale partenere.

În perioada 1-3 martie, clienții au la dispoziție reduceri suplimentare în showroom-ul eMAG din Pitești, de până la 15%, pentru orice produs achiziționat. Reducerea suplimentară se aplică la telefoanele Samsung, televizoare, laptopuri HP, produse de îngrijire personală, electrocasnice mari și mici, climatizare și sisteme de încălzire, bricolaj.

Totodată, clienții eMAG au la dispoziție mai multe modalități de plată sigure și rapide, îndreptate către nevoile și dorințele lor. Astfel, clienții pot achita cumpărăturile folosind cardul de cumpărături eMAG-Raiffeisen sau cardurile partenere, care le oferă până la 24 de rate fără dobândă.

Oferta completă disponibilă, în primele trei zile de la deschidere, doar în magazinul eMAG din Pitești poate fi accesată aici.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: