Digital Lifestyle MarComm Marketing Publicitate

Start înscrieri Internetics 2019!

4 sept. 2019 2 min

Start înscrieri Internetics 2019!

Reading Time: 2 minute

Internetics, competiția de branding, marketing şi advertising online care premiază inteligența digitală și excelența în comunicarea online, a ajuns la cea de-a XIX-a ediție. Campaniile derulate în perioada 22 octombrie 2018- 3 octombrie 2019 pot fi înscrise în festival, până pe 3 octombrie 2019, pe site.

Festivalul premiază cele mai bune campanii interactive, tehnologii, site-uri şi tool-uri de promovare online și încurajează, de asemenea, creativitatea şi abordarea strategică. Proiectele înscrise vor fi jurizate în două etape, online și offline, în perioada octombrie- noiembrie 2019. Gala de premiere Internetics se va desfășura pe 18 noiembrie 2019, la Ateneul Român.

Competiția se adresează agențiilor şi diviziilor de online, dar şi companiilor care dezvoltă proiecte în zona digitală sau sunt beneficiari ai campaniilor.

Proiectele de comunicare online dezvoltate de sau pentru sectorul asociativ, în parteneriat cu Gala Societății Civile, se pot înscrie gratuit pentru secțiunile “Social campaigns, political and awareness messages”.

În ediția din acest an, Internetics păstrează structura competiției actualizată în 2018, cu trei categorii: Digital Platforms, Digital Strategies și Interactive Campaigns. Fiecărei categorii îi este dedicat un grup de jurați și un sistem de puncte diferențiat. Cele trei categorii vor primi trofee Gold și Silver iar agenției care va cumula cele mai multe puncte îi va fi acordat trofeul “Agency of the Year”.

Compania care va da dovadă de eficiență și creativitate în mediul online va fi recompensată și anul acesta cu titlul “Digital Client of the Year”.

Anul trecut, Gala de Premiere Internetics a acordat 48 de trofee: 19 de Aur, 26 de Argint și un Grand Prix. Trofeul “Agency of the Year” a revenit MRM // McCann, iar trofeul “Digital Client of the Year” a mers la KFC, în cadrul Internetics 2018 urcând pe scenǎ 15 agenții și companii.

Festivalul este susținut de Absolut, Glo și illy, mai multe detalii despre structura competiției și taxele de participare regăsindu-se aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: