Companii Stiri

Produsele F64, de astazi in eMAG Marketplace

10 sept. 2015 < 1 min

Produsele F64, de astazi in eMAG Marketplace

Reading Time: < 1 minut

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Est, anunta listarea produselor sale si pe platforma eMAG Marketplace.

“Dupa ce ne-am consacrat in retailul traditional oferind servicii premium si o gama completa de produse foto-video comunitatii de fotografi pasionati si profesionisti din tara, am decis sa ne deschidem si catre iubitorii de fotografie care fac primii pasi in descoperirea acestui minunat hobby, al exprimarii prin arta vizuala”, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

Pentru primul an in eMAG Marketplace, F64 isi propune sa ofere spre vanzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blituri, genti dedicate, trepiede, filtre, acumulatori si o gama larga de accesorii.

Odata cu listarea in eMAG Marketplace, F64 extinde puternic accesul la cele mai bune produse si oferte tuturor clientilor pasionati de fotografie. Proiectul eMAG Marketplace, lansat in 2011, a ajuns in prezent la peste 600 de parteneri. De-a lungul celor patru ani, eMAG a investit in dezvoltarea tehnologiei, cresterea calitatii serviciilor oferite si extinderea platformei prin intrarea de noi parteneri. Pana la sfarsitul anului 2015, clientul eMAG va gasi pe site o gama extinsa la 1 milion de produse, peste 1.000 de subcategorii si peste 10.000 de branduri.

Foto: Marian Alecsiu, cofondator F64

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: