Marketing Stiri

World Information Architecture Day 2017, la Iași, pe 18 februarie

14 feb. 2017 < 1 min

World Information Architecture Day 2017, la Iași, pe 18 februarie

Reading Time: < 1 minut

Ajunsă la cea de-a șasea ediție în România, WIAD (World Information Architecture Day) se va desfășura pentru prima dată la Iași, pe 18 februarie. 

Ediția de anul acesta stă sub semnul unei teme extrem de importante și actuale: strategia și structura informației.

”World Information Architecture Day reprezintă un prilej de a aduce în atenția comunității din România, importanța Arhitecturii Informaționale în mediul digital, dar și modul în care putem aplica aceste concepte în viața de zi cu zi. Având experiența edițiilor anterioare în București, ne bucurăm să aducem anul acesta evenimentul în Iași, unde participanții vor descoperi modalități inedite de structurea și strategia informației,” a declarat Georgiana Dragomir, Managing Director, Grapefruit, agenția care organizează evenimentul de la Iași. 

Conferința, inițiată de Information Architecture Institute (IAI) din SUA, reunește experți în domeniu și membri ai departamentelor de digital de la companii de top, designeri și specialiști în marketing digital și artificial intelligence.

Printre speakerii evenimentului de la Iași se numără: Iavi Rotberg- Head of Business Analysis Endava Iasi, Corina Cilibiu – Lead Business Analyst la Ness Digital Engineering, Andrei Postolache – Co-Founder & Trainer Introspecials și din partea Grapefruit: Andreea Marinciu, Content Strategist, Alecsandru Grigoriu, Lead UX Designer, Ion Turcanu, UX Designer, Flavian Cristea, Digital Strategist, Victor Keller, Graphic Designer.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: