Companii Stiri

Profihairshop investește 85.000 euro în magazinul din Baia Mare

16 ian. 2017 2 min

Profihairshop investește 85.000 euro în magazinul din Baia Mare

Reading Time: 2 minute

Profihairshop, retailer specializat în comercializarea de produse profesionale pentru îngrijirea părului, a investit 85.000 de euro în deschiderea unui magazin în orașul Baia Mare.

Primul magazin planificat pentru acest an va fi inaugurat pe data de 31 ianuarie, în fostul mall Gold Plaza Baia Mare, actual VIVO!. Având o suprafață de 60 mp, magazinul Profihairshop îi va întâmpina pe băimăreni cu peste 1.500 de produse profesionale pentru îngrijirea părului, produse pentru unghii și accesorii de la 50 de branduri reprezentative, dar și cu servicii de consultanță personalizată pentru alegerea produselor potrivite pentru tipul lor de păr, anunță compania, într-un comunicat de presă. 

“Incepem anul 2017 așa cum ne place cel mai mult: cu extinderea rețelei Profihairshop. Suntem bucuroși să deschidem încă un magazin în Transilvania, locul în care brandul nostru s-a născut, și sperăm că astfel să ne consolidam și mai mult relația cu clienții din această zonă. Întrucât interesul românilor pentru utilizarea produselor profesionale de îngrijire este în continuă creștere, principalul nostru obiectiv pentru 2017 este, ca și în anul precedent, expansiunea la nivel național”, a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop. 

“În acest an avem în plan deschiderea a cel puțin încă 5 magazine, în județe în care încă nu suntem prezenți. Pentru acest magazin din Baia Mare estimăm vânzări lunare de 400 euro/mp/luna.” a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop. 

 În anul 2016 compania Profihairshop a investit aproximativ 250.000 euro în deschiderea a cinci noi unități, iar investiția în întreaga rețea, de la înființare până în momentul de față, se ridică la peste 2 milioane de euro. Lanțul de magazine Profihairshop a ajuns în prezent la un număr de 27 de unități, localizate în București și în alte nouă orașe mari din țară, care cuprind o suprafață totală de peste 1.100 mp. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 5,6 milioane de euro, în creștere cu 38% față de anul 2015. Un magazin Profihairshop amplasat într-un centru comercial înregistrează vânzări medii anuale între 5.000 – 10.000 euro/mp/an.

Profihairshop comercializează 50 de game profesionale, printre care Wella System Professional, Nioxin, L’Oreal, Joico, Londa, Moroccanoil, Țigi, Oro Del Marocco, Joc, precum și accesorii pentru păr, aparate electrice profesionale pentru coafat și produse de cosmetică și unghii. În portofoliu se regăsesc și produse de îngrijire care se adresează exclusiv barbatiilor: EXL, produse din gama L’Oreal Men, B.APP, Wella System Professional Men.   

Lansat in 2009, Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar OASIS retail & development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer si Kurt Wagner și este în prezent cel mai mare retailer din România specializat în comercializarea de produse profesionale de îngrijire a parului.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: