Stiri Tech

Profit operațional de 2 milioane de euro în prima jumătate a anului pentru Datacor

aug. 1, 2020 2 min

Profit operațional de 2 milioane de euro în prima jumătate a anului pentru Datacor

Reading Time: 2 minute

Compania românească de integrare de soluții de comunicații Datacor estimează o creștere a cifrei de afaceri și a profitului pe 2020 și își menține planul de investiții setat pe următorii doi ani, alocând peste 800.000 euro pentru dezvoltarea unui centru de logistică regional. În primul semestru, compania a avut un profit operațional de peste două milioane de euro.

„În ceea ce privește proiecția pentru cea de-a doua parte a anului 2020, considerăm că o să reușim să menținem, chiar și în aceste vremuri dificile, o creștere de +3% față de cifra de afaceri la nivel anual din 2019, care a fost un an cu performanță istorică pentru Datacor, atât din perspectiva cifrei de afaceri cât și a profitului operațional”, a declarat Bogdan Bilegan, cofondator și director general al Datacor.

Compania își menține obiectivul de a investi în creștere și dezvoltare companiei, atât pe segmentele de clienți, cât și pentru identificarea de noi oportunități de diversificare a portofoliului de produse și servicii, la cel mai înalt nivel de calitate.

În ultimii doi ani și jumătate, Datacor a investit în dezvoltarea companiei peste 1,25 milioane de euro. “Chiar și în contextul actual, menținem planul de investiții în strategia de dezvoltare pe trei ani, setată în 2019, și urmează să investim peste 800.000 euro în următorii 2 ani în dezvoltarea centrului de logistică regional, pentru a asigura o acoperire optimă națională cât și internațională pentru produsele și serviciile noastre”, a adăugat Bogdan Bilegan.

Datacor este o companie 100% românească, deținută de frații Bogdan și Cristian Bilegan, cu 18 ani de experiență pe piața de soluții de comunicații, securitate și electrice, operând în segmentele office, retail și industrial. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 8,8 milioane de euro anul trecut, având o echipă de 69 de persoane, în Bistrița, unde se află sediul administrativ și logistic, București (sediul secundar și logistic) și Cluj (punct de prezență și logistic).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: