fbpx
BizRemote Business Management Stiri

Program de reconversie profesională pentru cei care își doresc o nouă direcție în carieră1 min

02/06/2020 < 1 min read

Program de reconversie profesională pentru cei care își doresc o nouă direcție în carieră1 min

Reading Time: < 1 minut

Performanceway, divizia de business a Grupului Yourway, adaugă în portofoliu său un nou serviciu de reconversie profesională FIT YourSelf. Noul serviciu vine în sprijunul celor care își doresc o nouă traiectorie profesională sau a celor care au nevoie de o cunoaștere mai aprofundată a aspectelor care îi motivează și îi fac să acționeze într-o nouă direcție.  

”Situația actuală ne-a determinat, pe cei mai mulți dintre noi, să ne regândim strategiile și serviciile din portofoliu și să ne adaptăm la noua realitate economică. Mulți oameni au rămas fară job sau au, din păcate, această perspectivă, așa încât sunt nevoiți să se reorienteze profesional. În acest scop am gândit programul FIT YourSelf,” explică Mihaela Feodorof, Executive Coach și Business Consultant la Performanceway și fondator al Grupului Yourway.

Programul FIT YourSelf presupune parcurgerea unei testări specializate, care va oferi informații relevante cu privire la: trăsăturile de personalitate, domeniile de activitate și rolurile în care te vei regăsi profesional și contextul profesional favorabil atingerii performanței individuale și în echipă. Întregul proces este instrumentat și interpretat de psihologi specializati și cu experiență în domeniul resurselor umane.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com

2 Comments
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *