BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Program național de testare a elevilor care se pregătesc pentru Bac și Evaluarea Națională

11 mai 2020 2 min

Program național de testare a elevilor care se pregătesc pentru Bac și Evaluarea Națională

Reading Time: 2 minute

În contextul în care mai este foarte puțin timp până la susținerea examenelor de Evaluare Națională și Bac, Asociația Dedeman inițiază, prin intermediul platformei Brio.ro, un programul național de pre-testare gratuită și nelimitată pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a.

Programul este nelimitat cu privire la numărul de elevi înscriși. Fiecare elev înscris primește acces gratuit la 4 teste de Matematică și 4 teste de Limba Română pentru Evaluare Națională și Bacalaureat 2020 — și poate primi acces la un număr nelimitat de testări cu condiția oferirii de recomandări directe pentru noi înscrieri, conform Regulamentului Oficial al Programului Examene cu Brio, ce se desfășoară în perioada 08.05 – 30.08.2020

Platforma digitală Brio pune la dispoziția celor înscriși atât testarea, cât și evaluarea cunoștințelor la materiile de bază.

”Primul test Brio îi va spune unui elev care este nivelul său actual, punctele tari și punctele slabe, dar și unde ar trebui să mai lucreze pentru a îndrepta lacunele identificate. La matematică, testele cuprind peste 20.000 de probleme care acoperă programa școlară, fără ca întrebările să se repete, chiar dacă un elev dorește să dea de zece ori același test”, explică Dragoș Iliescu, profesor și fondator al platformei Brio.

”Testați-vă, ca să aflați unde trebuie să mai învățați! Testați-vă, fiindcă este un test digital la îndemână, pe care îl puteți da singuri și apoi discuta cu părinții voștri sau profesorii despre cum să vă îmbunătățiți șansele de trecere cu brio a examenelor!”, recomandă Iliescu

Înscrierea se realizează prin accesarea adresei online brio.ro/examenecubrio, care va fi disponibilă nelimitat, pe întreaga perioadă a calendarului de examene școlare 2020, inclusiv în a doua sesiune de examinare.

Sistemul de Testare Brio este avizat de Ministerul Educației și Cercetării și este un produs științific conceput pe baza programei școlare din România, conceptualizat de o echipă de profesori și experți internaționali în testare și psihometrie, conduși de Dragoș Iliescu, Chief Scientist și fondator Brio, doctor în psihologie, profesor universitar în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Testele la Matematică sunt autorizate de Gazeta Matematica.

Foto: © Elnur | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: