Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Program pentru antreprenorii din HoReCa

27 apr. 2020 2 min

Program pentru antreprenorii din HoReCa

Reading Time: 2 minute

HoReCa Business Accelerator, un program lansat de Hospitality Culture Institute, dedicat antreprenorilor care inovează în industria HoReCa își dublează numărul de locuri și primește înscrieri chiar și în timpul pandemiei

Inițiativa antreprenorială din domeniul ospitalității continuă în ciuda crizei economice declanșată de pandemia de COVID-19, astfel încât în perioada 16 martie – 25 aprilie s-au înscris în acceleratorul HoReCa Business Accelerator cu 50% mai multe proiecte decât în perioada 1-16 martie, ceea ce arată un ritm constant de înscrieri.

Dintre antreprenorii care s-au înscris până acum în accelerator, 50% dezvoltă produse digitale, 25% creează concepte de produse dedicate sectorului și 25% au un model de business bazat pe concepte de servire a mâncării și băuturii. De asemenea, 80% dintre proiectele înscrise în HoReCa Business Accelerator sunt la nivelul de startup, iar 20% sunt idei de afaceri.

„Ospitalitatea din România se confruntă cu momente extrem de dificile. Astăzi, mai mult că oricând, este nevoie de acțiuni concrete care să sprijine industria. E nevoie ca liderii din HoReCa să iasă în față, să împartă din know-how-ul acumulat și să propună soluții pentru ieșirea din criză”, au declarat reprezentanții Hospitality Culture Institute.

În acest context, HoReCa Business Accelerator și-a dublat numărul de locuri și a extins perioada de înscrieri până la data de 15 mai.

Hospitality Culture Institute a pornit o serie de inițiative coordonate sub deviza #HospitalityUnited, care își propun să sprijine industria HoReCa.

Una dintre aceste inițitive constă în decizia de a dubla numărul de locuri disponibile la HoReCa Bussiness Accelerator de la 15 la 30, și la extinderea perioadei de înscrieri până pe 15 mai.

Antreprenorii care au o idee de business sau un startup în ospitalitate, se pot înscrie la HoReCa Business Acceelerator, locul în care specialiști din industrie sprijina antreprenorii aflați la început de drum. Programul este realizat în parteneriat cu Banca Transilvania, Coca Cola, Țuca Zbârcea & Asociații, Ensight și Commons.

Prima cohortă va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau idee de afacere în concepte de servire a mâncării și băuturii, concepte de produse dedicate sectorului și produse digitale aplicabile. Acceleratorul este de tip non-equity și este deschis atât firmelor deja create, cât și viitorilor antreprenori talentați care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil și cu potențial de creștere.

HoReCa Business Accelerator este un program de educație, mentorat și accelerare de business, cu o curriculă dezvoltată alături de peste 20 experți, antreprenori și manageri din industria ospitalității.

Programul HoReCa Business Accelerator oferă fondatorilor și proiectelor selectate o experiență practică de învățare și de accelerare, împreună cu mentori și experți din domeniul HoReCa și au acces direct la antreprenori, plus manageri din industria ospitalității. De asemenea, startup-urile selectate au acces la mentorat și expertiză  din domenii cheie, precum marketing, PR, juridic și financiar. Printre mentorii și trainerii HoReCa Business Accelerator se numără antreprenorii Dan Isai (fondator SaladBox), Radu Savopol (fondator 5ToGo) și Gabriel Iovu (fondator Expressoft), experții în HoReCa, Tinu Sebeșanu (CEO Trend Hospitality), Ray Iunius (CEO Windswiss), Florin Itu, fondator Gourmet Entertainment și manageri de succes din industria ospitalității.

Toți antreprenorii acceptați în program vor primi 100 de ore de know-how pentru conceptualizarea modelului de business și accelerarea afacerii, vor avea acces la un spațiu de co-working, vor interacționa cu mentori și vor avea acces la cea mai mare rețea de antreprenori și furnizori din industria HoReCa. În final, vor putea propune modelul de business printr-o serie de pitch-uri prezentate investitorilor, fonduri de investiții și business angels.

Mai multe informații despre Acceleratorul HoReCa Business Accelerator și despre pașii necesari pentru înscriere: https://accelerator.hospitalityculture.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: