MarComm Marketing PR Publicitate Stiri

Proiect UAPR: bază de date pentru profesioniștii din marcom care-și caută job  

04/08/2020 < 1 min read

Proiect UAPR: bază de date pentru profesioniștii din marcom care-și caută job  

Reading Time: < 1 minut

UAPR a lansat UAPR Talent Bank, o bază de date ce reunește candidați cu experiență în industria de marketing și comunicare, aflați în căutarea de noi oportunități în carieră. Reprezentanții asociației spun că, prin acest proiect, UAPR nu se transformă într-o agenție de recrutare, ci doar va facilita interacțiunea dintre potențialii candidați și companiile sau agențiile dispuse să ofere noi oportunități de carieră.

Serviciul este gratuit pentru agențiile membre UAPR, cât și pentru profesioniștii aflați în căutarea unui job, începând cu 5 august.

De acest serviciu pot beneficia și agențiile sau companiile non-membre, însă contra-cost.

Cum poate fi accesat serviciul de către potențialii candidați?

Cei interesați de noi oportunități de carieră trebuie să completeze formularul de aici. Informațiile personale și cele indicate de candidat sunt confidențiale și nu vor fi publicate pe site.

Ce fac agențiile/ companiile interesate de noi talente?

  • Accesează site-ul UAPR Talent Bank și navighează printre profiluri.
  • Trimit un e-mail la [email protected] și menționează intenția de a accesa UAPR Talent Bank și codul profilului de care sunt interesate.
  • Candidatul va fi informat imediat. În măsura în care acesta își dă acceptul către UAPR, compania sau agenția primește profilul lui complet și îl poate contacta.

UAPR Talent Bank este organizată după următoarele categorii: CLIENT SERVICE; CREATIVE; STRATEGIC; DIGITAL & TECHNOLOGY; MEDIA; PR, EVENTS & TRADE; SUPPORT TALENTS. 

Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă