Business Companii Stiri

Proiecte de iluminat inteligent în valoare de peste 1 milion de euro   

29 sept. 2020 < 1 min

Proiecte de iluminat inteligent în valoare de peste 1 milion de euro   

Reading Time: < 1 minut

E.ON Energie România a finalizat, până în prezent, 18 proiecte de iluminat inteligent cu tehnologie LED, în valoare totală de peste 1 milion de euro pentru diverse companii, în special pentru cele care dețin spații cu destinație industrială, logistică, depozitare sau birouri. În total, au fost montate 11.000 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED, costurile cu iluminatul reducându-se cu circa 60%, iar emisiile de carbon au fost reduse cu 880 tone pe an.

Ce companii au implementat iluminat inteligent?

Producătorul de carne de pasăre Avi-Top din Războieni, judeţul Iaşi, parte a grupului Kosarom, a reabilitat sistemul de iluminat la Ferma Miroslava. Numărul corpurilor instalate de E.ON a fost de 2.292 în 27 de hale.

Pentru Sermis Electronic, furnizor de servicii și soluții software pentru sisteme IT & C în România, E.ON a înlocuit 927 de corpuri de iluminat în spațiile de producție aparținând companiei.

Proiectul implementat la fabrica de mezeluri AGIL, din Timișoara, a însemnat montarea a 615 corpuri de iluminat în spațiile de producție, precum și în cele de birouri.

Pentru Rud Florian Rieger din Sibiu, membră a Grupul internațional RUD, au fost înlocuite 1074 de corpuri de iluminat în hale de producție.

În fiecare din aceste cazuri economia cu iluminatul a fost de între 50% și 60% din consumul sistemelor înlocuite, încă din prima zi după implementare.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: