BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Provident donează 500.000 de lei către Asociaţia ,,Dăruieşte viaţă’’

15 apr. 2020 < 1 min

Provident donează 500.000 de lei către Asociaţia ,,Dăruieşte viaţă’’

Reading Time: < 1 minut

În acest context, Provident a decis să reducă în mod considerabil comunicarea comercială în martie și aprilie şi să redirecţioneze sumele aferente către susţinerea personalului medical şi unităţilor spitaliceşti în lupta cu Corona virus.

Astfel, Provident donează 500.000 de lei către Asociaţia ,,Dăruieşte Viaţă’’ pentru susţinerea construcţiei spitalului modular pentru pacienţii cu COVID-19.

,,Pentru ca o companie să fie sustenabilă pe termen lung, ea trebuie să pună întotdeauna oamenii pe primul loc, fie că vorbim despre clienţi sau angajaţi. Da, suntem conştienţi de efectele pe care le va avea această pandemie asupra mediului de afaceri. Suntem conştienţi că multe dintre planurile fiecăruia dintre noi vor fi amânate sau anulate. Dar, în egală măsură, am înţeles că o putem lua de la capăt, atunci când totul se va fi terminat, dacă ne vom stabili priorităţile corect în această perioadă. Iar prioritatea noastră a fost și rămâne grija pentru oameni’’, a declarat Florin Bâlcan, directorul general al Provident Financial România.

Încă de la declanşarea stării de urgenţă, toţi angajaţii din sediul central și echipele de suport din teren lucrează de acasă pentru protecţia lor şi a celor dragi. De asemenea, compania a oferit echipamente şi materiale sanitare angajaţilor din teren şi au fost stabilite reguli clare pentru procesul de interacțiune cu clienții astfel încât să fie redus la minimum expunerea angajaţilor şi a clienţilor, în egală măsură. Atribuţiile angajaţilor din grupa de vârstă 65+ au fost regândite, astfel încât să nu părăsească domiciliul şi să fie în deplină siguranţă.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: