BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Lactalis România a donat bani și produse de peste 600.000 de lei

apr. 15, 2020 < 1 min

Lactalis România a donat bani și produse de peste 600.000 de lei

Reading Time: < 1 minut

Companiile din Grupul Lactalis România (Albalact, Dorna Lactate, Covalact, Rarăul) s-au mobilizat și au donat bani și produse lactate în valoare de peste 600.000 de lei, ajutând astfel spitalele, personalul medical, pacienții, oamenii cu nevoi speciale, oamenii obișnuiți din comunitate.

320.000 de lei au fost donați pentru achiziția de materiale sanitare în spitalele din toată țara, către Asociația Dăruiește Viața, Crucea Roșie Alba, Crucea Roșie Suceava și Asociația Licuricii Fericiți din Câmpulung Moldovenesc. Toate aceste organizații neguvernamentale s-au angajat să susțniă spitalele în lupta împotriva epidemiei.

Lactalis a produs, împreună cu partenerii săi, 3.000 de viziere de plastic pentru cadrele medicale și le-am donat Asociației ZI DE BINE, care de asemenea a sărit în ajutorul spitalelor în această perioadă.

Au fost oferite zeci de tone de lapte și produse lactate spitalelor și comunităților de oameni defavorizați, vârstnici, bolnavi, cu dizabilități și copii instituționalizați, prin mai multe instituții, asociații și fundații. Printre instituțiile și organizațiile prin care au donat alimente comunităților se numărăr: Spitalul Județean Alba, Banca Pentru Alimente București, Cluj, Oradea și Roman, Crucea Roșie Alba, Patriarhia Română, Fundația MAGIC CAMP, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, HOSPICE Casa Speranței Brașov, Asociația MIA’S CHILDREN București, CARITAS Hunedoara, Fundația “UN COPIL, O SPERANȚĂ”, Asociația “RIDICĂ-TE ȘI UMBLĂ”, CASA LIDIA București, CASA IOANA București, Fundația COPII PENTRU VIITOR București.

De asemenea, Lactalis s-a alăturat campaniei #CafeaPentruSpitale inițiată de Beans&Dots, prin care au donat și vor continua să doneze lapte către Institutul Național Pentru Ocrotirea Mamei și Copilului București, Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Maternitatea Polizu București, Spitalul de Urgență București.

Tot cu produse lactate compania s-a alăturat și campaniei #FarfuriiLaDatorie, lansată și susținută de Yellow Menu, care s-a angajat să livreze zilnic mâncare preparată către Spitalul Colentina și Institutul Matei Balș din București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: