fbpx
Marketing Stiri

Publicis One și-a anunțat managementul din România2 min

12/12/2016 2 min read

Publicis One și-a anunțat managementul din România2 min

Reading Time: 2 minute

Publicis One România este condusă de către Teddy C. Dumitrescu, Chief Executive Officer, Ștefan Iordache, Chief Operating Officer și Mihaela Botea, Chief Financial Officer. Echipa de management a fost numită de Misa Lukic, Chief Executive Officer, CEE.

În plus, Maria Tudor, CEO Zenith România, a fost numită Chief Media Officer pentru toate operațiunile media ale Publicis One – Zenith, Starcom, Mediavest, Optimedia/Blue 449, pe toate piețele din Europa Centrală și de Est. Ea va prelua noua poziție începând cu luna martie 2017.

”Trebuie să eliminăm aspectele complicate din industria noastră. Clienții caută mai puține persoane de contact, care să cunoască discipline cât mai variate. Cum putem răspunde acestei nevoi și cum se poate lucra în cel mai productiv mod? Acestea sunt provocările de astăzi ale clienților, mai ales dacă avem în vedere timpul și eforturile investite încă dinainte ca problemele cu care ei se confruntă să fie corect identificate. Publicis One România va oferi o soluție simplă și puternică: Specializare și Integrare”, a declarat Teddy C. Dumitrescu. 

”Am stabilit o structură modulară cu talente și capabilități ce oferă mixul de Strategie, Creație, Date și Tehnologie, transformate în Soluții de Business. Operăm ca agenții separate, fiecare cu o cultură și organizare individuale, dar care își împart instrumentele, resursele și platformele de colaborare și livrează o Soluție unică, puternică. Aceasta este Publicis One România”, a adăugat Ștefan Iordache.

Publicis One deține operațiuni în 50 de țări din America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia și are aproximativ 8.000 de angajați.

În România, brandurile aflate sub umbrela Publicis One sunt: Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, Starcom, Optimedia, MSLGROUP The Practice, Publicis Consultants, iLeo, Nurun, The Geeks, Publicis Dialog și Publicis Events. Din ianuarie 2017, Zenith România va face parte din grupul Publicis One, condus la nivel global de Jarek Ziebinski.

Publicis One operează cele patru soluții ale Publicis Groupe: Publicis Communications (Publicis Worldwide cu MSLGROUP, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi și BBH), Publicis Media (Starcom, Zenith, Mediavest | Spark, Optimedia | Blue 449), Publicis.Sapient (SapientNitro, DigitasLBi, Razorfish, Sapient Consulting) și Publicis Health (Digitas Health, Publicis LifeBrands, Saatchi & Saatchi Wellness).

Publicis Groupe este lider global în marketing, organizat în patru hub-uri: Publicis Communications, Publicis Media, Publicis.Sapient și Publicis Health. Aceste patru hub-uri operează pe principalele piețe, iar pe celelalte piețe sunt implementate prin intermediul Publicis One.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *