Marketing Stiri

Publicitate native in Romania

11 iun. 2015 2 min

Publicitate native in Romania

Reading Time: 2 minute

Chargeads a lansat Song, prima retea de publicitate de tip “native” din Romania. Cu participarea mai multor trusturi de media, printre care Adevarul Holding, Convergent Media (GSP), Digital Antena Group, Internetcorp si Yahoo, aceasta introduce prima solutie scalabila pentru campanii native din Romania, pe suport programmatic. Peste 1 miliard de impresii native, optimizate prin tehnologia Chargeads, devin astfel disponibile clientilor locali de publicitate.

Chargeads este o companie de tehnologie cu birouri in New York, Cape Town, Bucuresti si Dubai, care furnizeaza solutii inteligente si eficiente pentru publisheri, agentii si clienti de publicitate din intreaga lume.

Publicitatea Nativa, integrata in continutul editorial, este una dintre cele mai non-invazive forme de publicitate, adoptata de peste trei ani in fluxurile de stiri de companii precum Facebook, Linkedin, Yahoo sau Forbes.

Prin integrarea vizuala adaptata fiecarui suport de continut si pe orice tip de dispozitiv, formatele native ating o performanta de pana la 10 ori mai buna decat a bannerelor traditionale, considerate frecvent inadecvate de catre cititori. Noile formate incurajeaza totodata clientii de publicitate sa creeze continut relevant pentru utilizatori, ca extensie a campaniilor unidirectionale desfasurate pe mediile traditionale.

„Song introduce un nou concept: „Build once, run on all placements!”. Cu alte cuvinte, advertiserii sau agentiile vor completa un singur formular, iar tehnologia va asigura distributia, adaptarea vizuala automata, optimizarea si filtrarea audientei pe mii de spatii native puse la dispozitie de cei mai importanti publisheri„, declara Mihai Fanache, CEO, Chargeads.

Tehnologia Chargeads permite integrarea facila in cadrul campaniilor traditionale de Display sau Video, folosind segmente comune de date si un sistem consolidat de raportare. Campaniile pot fi astfel livrate secvential aceluiasi utilizator, incepand cu spatiile native si continuand pe inventar tranzactionabil in timp real (RTB) pe site-uri locale sau internationale (youtube, nytimes.com etc). Song permite redactiilor sa valideze in mod individual campaniile Native rulate, asigurand astfel integritatea continutului editorial publicat.

Advertiserii si agentiile pot accesa prin solutia DSP dezvoltata de Chargeads peste 1 miliard de impresii lunar in format nativ, pe site-uri ca 9am.ro, a1.ro, adevarul.ro, click.ro, dilemaveche.ro, euforia.tv, gsp.ro, historia.ro, kudika.ro, okmagazine.ro, romanialibera.ro sau Yahoo Romania.

Reteaua Song este deschisa tuturor producatorilor de continut digital de calitate, cu adresare nationala sau locala.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: