Companii Stiri

Radisson Hotel Group se extinde în Cluj Napoca

23 sept. 2019 2 min

Radisson Hotel Group se extinde în Cluj Napoca

Reading Time: 2 minute

Radisson Hotel Group își extinde prezența în România lansând pe piață cea de-a patra proprietate: Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca. Hotelul urmează să fie inaugurat în primăvara anului 2021, este dezvoltat conform poziționării Radisson Blu.

Cluj-Napoca înregistrează anual peste 600.000 de vizitatori, crscând în popularitate atât ca destinație de petrecere a timpului liber, cât și de afaceri.

“Radisson Blu rămâne cel mai mare jucător din segmentul de upper upscale din Europa. Suntem încrezători că vom dezvolta aici, împreună cu partenerii noștri, o poveste de succes, bazată pe încredere și responsabilitate”, a declarat Elie Younes, vicepreședinte executiv și director de dezvoltare, Radisson Hotel Group.

“Suntem încântați să colaborăm cu Radisson Hotel Group, unul dintre liderii industriei hoteliere. Am căutat un brand care să răspundă nevoilor clienților din regiunea noastră, atât pentru turismul de agrement cât și pentru turismul de afaceri, un brand cu care aceștia să se identifice și suntem mândri că am găsit partenerul ideal in Radisson Blu. Cluj-Napoca este o destinație ofertantă și așteptăm cu nerăbdare să deschidem porțile către toți cei care caută experiențe autentice”, a precizat Nina Moldovan, președintele consiliului de administrație, Winners Park Invest.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va cuprinde 149 de camere, de la camere standard și superioare, la apartamente și zone VIP. Facilitățile de cazare vor fi completate cu cele ale unui restaurant specializat, dar și sală de fitness, în timp ce pentru întâlniri și evenimente vor fi disponibile săli de conferință hi-tech și o sală de recepție de 350 metri pătrați, care poate găzdui până la 300 de invitați.

Hotelul va fi situate  în zona centrală a orașului, lângă stadionul Cluj Arena, fiind ușor accesibil, iar aeroportul internațional Cluj-Napoca se află la doar 9 kilometri distanță.

Cluj-Napoca se deosebește pentru deschiderea artistică, pentru viața de noapte animată, festivaluri de muzică și film dar și pentru arhitectură, găzduind a doua cea mai mare biserică gotică din România, clădiri baroce sau turnuri medievale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: