Marketing Stiri

Rahova. Punct si de la capat

5 sept. 2014 2 min

Rahova. Punct si de la capat

Reading Time: 2 minute

The Alternative School for Creative Thinking anunta, in contextul Creative Est by Oricum, competitia „Rahova. Punct si de la capat”, adresata tinerilor creativi de pana in 30 de ani.

Brief-ul invita comunitatea creativilor sa vina cu propuneri de campanii si solutii inspirate care prin intermediul artelor vizuale, antreprenoriatului cultural si comunicarii inteligente, vor reusi sa schimbe perceptia despre reputatia cartierului Rahova.

Cele mai reusite idei vor fi premiate cu burse oferite de The Alternative School, in valoare totala de peste 5000 de euro, iar participantii la urmatoarele doua semestre ale scolii au sansa de a se califica la Eurobest si Cannes Lions, cele mai importante evenimente dedicate gandirii creative la nivel european si mondial.

Brieful competitiei va ­ disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului Creative Est #0, iar rezolvarile creative ale participantilor sunt asteptate pana pe 10 septembrie. Anuntarea castigatorilor va avea loc joi, pe 11 septembrie.

Brief-ul competitiei poate ­ solicitat si la win@canneslions.ro, acolo unde vor ­ trimise aplicatiile prin transfer.

“Sa capitalizezi energiile creative ale compatriotilor nu e simplu, dar e fabulos cand se intampla. Asa ca ce face Asociatia Oricum e lucru mare. Sunt de pretuit si aplaudat. La Cannes Lions Romania, prin proiectele The Alternative School, educam si promovam talente romanesti in afara tarii de aproape zece ani. Stim ca nu e simplu, de aceea ne simtim ca acasa la Creative Est #0. E formidabil cand oamenii care simt si gandesc la fel reusesc sa capitalizeze in jurul unei idei. Aproape de ­ecare data, rezultatul demersului e mai mult decat suma partilor. Le tinem pumnii celor care au con­rmat participarea la Creative Est #0”, a declarat Teo Migdalovici, ambasador Cannes Lions in Romania si fondator The Alternative School for Creative Thinking.

In cadrul evenimentelor Creative Est #0, biroul Cannes Lions Romania si The Alternative School for Creative Thinking vor mai avea doua contributii importante – o selectie a celor mai interesante lucrari inscrise in competitia de design de la Cannes Lions, ce va avea loc sambata seara, dar si un dialog cu publicul in cadrul discutiilor Aperitiv Creativ, ce va avea loc duminica, de la 15.00.

Invitati: Teo Migdalovici – ambasadorul Cannes Lions in Romania, Bianca Dumitrascu, Razvan Ghilencea – singurii romani medaliati cu aur la Cannes Lions Cyber 2014, Alex Haidamac –parte din singura echipa medalitata cu aur la Cannes Lions Design 2013.

Inscrierile generale pentru semestrul Eurobest au loc incepand cu 6 septembrie.

Intalnirea ce va anticipa anuntarea rezultatelor va avea loc la sediul Unicredit Tiriac Bank, pe data de 11 septembrie, de la ora 18.00.

Mai multe detalii despre inscrieri, aici.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: