fbpx
Stiri Tech

Ravinder Takkar, CEO Vodafone România, va prelua business-ul operatorului în Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific2 min

23/06/2017 2 min read

Ravinder Takkar, CEO Vodafone România, va prelua business-ul operatorului în Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific2 min

Reading Time: 2 minute

CEO-ul Vodafone România, Ravinder Takkar, va prelua din 15 iulie funcția de Președinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol în care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea și integrarea noului joint-venture (companie cu capital comun) dintre Vodafone India și Idea. În plus, el va fi responsabil de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific (AMAP), raportându-i lui Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP. Takkar își încheie astfel mandatul de trei ani de CEO și Președinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în luna mai 2014.

Vodafone Group va anunța în perioada următoare noul CEO pentru România. Ravinder Takkar are 48 de ani, este cetățean american și este licențiat în Informatică la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles.

„Am petrecut trei ani cu multe împliniri în cadrul Vodafone România și am avut oportunitatea de a consolida, alături de echipa de management și de angajații noștri, cei mai importanți piloni ai business-ului, și anume performanța rețelei, experiența clienților și stabilitatea financiară. Trei ani la rând, rețeaua noastră a fost certificată de către P3 communications drept Cea mai Performantă din România, toate metodele interne și externe pe care le folosim pentru a măsura satisfacția clienților ne arată că aceștia se bucură de o experiență superioară, pe care am reușit să o transpunem într-o creștere constantă a bazei de clienți pe toate segmentele, iar veniturile anuale din servicii au înregistrat o creștere susținută. De asemenea, am avut marea bucurie de a sărbători împreună cu clienții și angajații noștri aniversarea a 20 de ani de când am lansat prima rețea mobilă digitală din România”, a declarat azi Ravinder Takkar.

Înainte de a fi desemnat CEO și Președinte al Vodafone România, Takkar a fost CEO Vodafone Partner Markets, fiind responsabil de creșterea business-ului prin extinderea prezenței Vodafone și atragerea de noi parteneri. Înainte de a lucra pentru Vodafone, el a fost consultant de management la DMR Group.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *