Companii Stiri

O noua clinica Dent Estet 4 Kids

6 iun. 2014 < 1 min

O noua clinica Dent Estet 4 Kids

Reading Time: < 1 minut

Dent Estet a deschis, in Bucuresti, o noua clinica dentara dedicata exclusiv copiilor.

In urma unei investitii de aproximativ 200.000 de euro, noua clinica, cu o suprafata de 250m² dispune de aparatura si echipamente de ultima ora, fiind dotata cu 5 unituri stomatologice, o camera de radiologie, un camera de terapie psihologica si un spatiu de joaca, este a treia de acest gen din tara si a doua din capitala.

“Cu o medie de aproximativ 300 de pacienti noi pe luna si o baza totala de peste 12.000 de copiii care ne-au trecut pragul in cei 6 ani de activitate, celelalte doua clinici Dent Estet 4 Kids din Bucuresti si Timisoara deveneau neincapatoare. Deschiderea unei noi clinici dedicate copiilor este un pas firesc in evolutia noastra ce ne permite sa pastram serviciile la aceleasi standarde de calitate cu care ne-am obisnuit pacientii”, declara Catrinel Hagivreta, Director Executiv, Dent Estet.

Clinica ofera o gama completa de tratamente dentare pentru copii realizate de o echipa formata din 9 medici specializati in stomatologie pediatrica in SUA si Europa, 2 medici ortodonti, 2 medici anestezisti colaboratori si un psiholog.

Grupul de clinici Dent Estet este alcatuit din sapte clinici dentare, are o echipa de peste 150 de membri, dintre care 50 de medici specializati in fiecare ramura a stomatologiei si are pana in prezent o baza de peste 35.000 de pacienti.

Dent Estet 4 Kids, cu sedii in Bucuresti si Timisoara, este prima clinica stomatologica din Europa de Est dedicata exclusiv copiilor, cu medici specializati in SUA si Europa in tratamente dentare pediatrice.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: