Marketing Stiri

Reclame home-made

22/12/2014 2 min read

Reclame home-made

Reading Time: 2 minute

Campania Telekom din aceasta iarna cu continut creat de utilizatori a fost dezvoltata pe baza unui concept GMP Advertising, avand la baza platforma online www.shareuiestefericit.ro, dezvoltata de agentia de digital Webstyler.

In prezent, ruleaza pe TV si in online 31 de spoturi avand la baza conceptul de home-made video.

Aceasta este prima campanie din Romania de acest gen.

Felicitarile personalizate create de utilizatori pot fi incarcate pe www.sharuiestefericit.ro si trimise celor dragi prin intermediul platformei. Povestile pot deveni parte din reclamele Telekom rulate in aceasta iarna, iar Trupa cu Ler poate improviza pe loc un colind special pornind de la povestea impartasita sau aceasta poate deveni un cantec interpretat de vedeta preferata.

In trei saptamani de la lansarea campaniei Sharuieste fericit, pe platforma au fost incarcate peste 3.000 de felicitari avand continut scris, foto sau video iar Trupa cu Ler a improvizat peste 250 de colinde pe baza felicitarilor personalizate.

Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 milioane broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul ofera produse si servicii fixe, comunicare mobila Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent in aproximativ 50 de tari si are circa 229.000 angajati la nivel mondial.

Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde de euro in anul financiar 2013 – mai mult de jumatate din aceasta valoare in afara Germaniei.

In Romania, Telekom are aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

GMP Advertising lucreaza pentru un branduri precum: Itsy Bitsy, Timisoreana, Petrom, Arctic, Ciucas, Volkswagen, Stejarul si Telekom. Din februarie 2014, GMP Advertising reprezinta in Romania reteaua independenta germana Jung von Matt.

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă