Finanțe

Reduceri de dobanzi la credite pentru agricultori

31 oct. 2012 2 min

Reduceri de dobanzi la credite pentru agricultori

Reading Time: 2 minute

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza campania Sfertul Agricol adresata clientilor si investitorilor in agricultura. Pana la finalul lunii ianuarie a anului viitor, toti fermierii care vor accesa unul dintre cele 3 produse promovate in cadrul acestei campanii, respectiv Linia de credit Recolta, Creditul Umbrela Agricola si Creditul Agricol de Primavara vor beneficia de o reducere de un sfert (25%) din marja de dobanda, pentru ultimul sfert din perioada de creditare.

“Intesa Sanpaolo Bank isi adapteaza constant portofoliul de produse si servicii la noile realitati ale pietei, pozitionandu-se ca un adevarat partener al agricultorilor si unul dintre cei mai dinamici jucatori pe acest segment. Ca o dovada in acest sens, o pondere semnificativa din noile imprumuturi acordate in primele 8 luni ale anului in curs pentru sectorul IMM si micii intreprinzatori au avut ca destinatie agricultura”, a declarat Stefano Burani, Vicepresedinte (Chief Business Officer) in cadrul Intesa Sanpaolo Bank.

Banca ofera in prezent 12 solutii de finantare dedicate agriculturii si are in portofoliu o gama completa de produse si servicii complementare pentru suportul clientilor ce activeaza in acest domeniu. De asemenea, Intesa Sanpaolo Bank are acorduri de colaborare cu principalii actori si organizatii implicate activ in acest sector – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Intesa Sanpaolo Bank ofera solutii pornind de la cele pentru finantarea activitatilor curente (Linia de credit “Recolta”, Creditul agricol – de toamna si de primavara, o serie de credite acordate in baza parteneriatelor cu APIA si FGCR), credite de investitii pentru cumpararea de terenuri agricole, achizitia de masini si echipamente ori dotarea cu sisteme de irigatii si pana la co-finantarea proiectelor din fonduri structurale – Masura 121, 123, 312 sau alte masuri derulate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Aceste credite sunt oferite in conditii atractive pentru client, respectiv perioade de gratie stabilite de comun acord, grafice de rambursare adaptate sezonalitatii din agricultura si garantii flexibile, incluzand si posibilitatea de a accepta garantii din partea fondurilor si institutiilor de garantare a creditelor din Romania. Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de circa 90 de unitati si active totale de peste 5 miliarde lei. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: