BizRemote by certSIGN Lifestyle

Renault România și-a invitat clienții la drive-in cinema în Snagov

12 iun. 2020 2 min

Renault România și-a invitat clienții la drive-in cinema în Snagov

Reading Time: 2 minute

Renault Romania a găzduit o seară de cinema în regim drive-in pentru clienții care au optat pentru cele mai noi modele ale mărcii, la care au participat zeci de posesori de Renault Clio, Renault Captur și Renault Zoe.

„Având în vedere particularitatea momentului pe care îl trăim, am considerat oportun să oferim clienților o seară inedită, în deplină siguranță. A fost și o manieră de a ne arăta aprecierea față de comunitatea Renault, oferindu-le participanților un moment relaxant alături de cei dragi”, a declarat Elena Apostol, Communication GM Cluster SEE. 

Evenimentul a avut loc într-o locație în aer liber din Snagov. Conceptul drive-in cinema a păstrat rețeta clasică, cu mașinile parcate în fața ecranului exterior, respectând locurile alocate, popcorn-ul şi băuturile răcoritoare au fost aduse la geamul autovehiculului, iar sunetul filmului a fost transmis prin radioul mașinii pe o frecvență presetată.

Programul a inclus și momente amuzante, activări cu fotografii din public și concursuri cu premii. Pe tot parcursul evenimentului, interacțiunea cu publicul a fost moderată de actorul de stand-up comedy Cosmin Natanticu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: