Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Restart Energy donează o parte din profituri pentru lupta împotriva epidemiei COVID-19

19 mart. 2020 2 min

Restart Energy donează o parte din profituri pentru lupta împotriva epidemiei COVID-19

Reading Time: 2 minute

Furnizorul de energie electrică și gaze naturale din Timișoara, Restart Energy donează tot profitul realizat în Banat pentru lupta împotriva epidemiei COVID-19

Furnizorul român de energie electrică și gaze naturale Restart Energy se află printre primele companii din regiunea Banat, care răspund pozitiv apelului de a sprijini activitatea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, în lupta împotriva noului coronavirus.

Initiațiva și decizia de implicare aparține antreprenorului Armand Doru Domuță, care, de-a lungul timpului, a sprijinit domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător și, în anul 2014, a contribuit la reabilitarea și modernizarea Salonului Elias din Maternitatea Bega din Timișoara.

„Credem cu tărie că acesta este un moment critic, în care orice implicare salvează vieți. Ne dorim să sprijinim, cu tot ce putem, medicii și personalul medical, deoarece ei luptă în linia întâi zilele acestea, și își pun în pericol propria sănătate și siguranță pentru noi, toți ceilalți. Așadar, am hotarât să donăm tot profitul realizat în Banat, de la începutul anului, cât și pe toata perioada crizei actuale, către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în scopul achiziției de consumabile și echipamente necesare îngrijirii pacienților internați, pentru dotarea cu echipamente de protecție a medicilor și pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19. Estimăm că valoarea totală a donației pentru anul 2020 să se ridice la aproximativ 50.000 euro și sperăm ca modelul nostru de implicare să fie preluat și de alți antreprenori și de cât mai multe companii, pentru că doar uniți reușim să trecem peste această provocare” spune Armand Doru Domuță, director Restart Energy.

Totodată, începând cu data de 16 martie, Restart Energy a creat o linie telefonică specială prin care clienții din Timișoara și zonele limitrofe, aflați în autoizolare, pot solicita plata facturii la domiciliu, iar persoanele vârstnice pot solicita sprijin în realizarea cumpărăturilor de alimente sau medicamente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: