Companii Stiri

Retail modern, producatori autohtoni

23 sept. 2014 < 1 min

Retail modern, producatori autohtoni

Reading Time: < 1 minut

Carrefour Romania va incheia, pana la finalul anului, contracte de colaborare cu peste 100 de producatori romani de fructe si legume ca urmare a campaniei derulate in perioada 7-13 august, pe parcursul careia si-au manifestat intentia un total de 704 producatori romani de fructe si legume, prin completarea formularului special din magazine, la standurile dedicate, si de pe site-ul www.carrefour.ro.

Categoriile de produse pentru care se vor incheia contractele de colaborare sunt: verdeata, rosii, castraveti, ardei, struguri, capsuni, cirese si prune.

Discutiile cu aproximativ 600 de producatori vor continua si pe parcursul anului 2015.

La nivel national, Carrefour Romania colaboreaza cu peste 1.500 de furnizori romani si dezvolta programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone si la generarea de noi locuri de munca.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri “Carrefour”, 81 supermarketuri “Market”, 47 magazine de proximitate “Express”, 7 magazine de proximitate “Contact” si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: