Business Companii Finanțe Management Stiri Tech

Revolut Junior, aplicație financiară pentru copii

13 mai 2020 2 min

Revolut Junior, aplicație financiară pentru copii

Reading Time: 2 minute

Revolut lansează pe piața din România aplicația Junior, disponibilă clienților Metal și Premium. Junior este un produs pentru gestionarea banilor dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani și părinților acestora.

Conturile Revolut Junior pot fi create doar de către un părinte sau un tutore legal care deține un cont Revolut, aplicația fiind deja lansată în Marea Britanie. Contul oferă funcționalitățile și experiența necesare pentru a-i ajuta pe tineri să obțină abilitățile financiare de care au nevoie înainte de a deveni independenți financiar.

Prin folosirea propriului cont Revolut, părinții vor putea să gestioneze sumele de bani alocate copiilor, precum și fondurile proprii, totul dintr-un loc sigur, ceea ce oferă o soluție integrată de management financiar pentru întreaga familie. Aceasta include și faptul că părinții vor putea transfera instantaneu bani către contul copiilor și vor putea accesa soldul și tranzacțiile acestora. De asemenea, noul produs presupune și un card Revolut Junior pentru copii, cu un design exclusiv.

„Conversațiile despre bani încep, de obicei, acasă și considerăm că aceste abilități sunt obținute pas cu pas, prin experiență și cu ajutorul părinților și al tutorilor. Revolut Junior “crește” odată cu copiii, până în momentul în care aceștia împlinesc 18 ani și își pot crea un cont Standard, astfel încât, odată ajunși independenți, să aibă educația și abilitățile financiare necesare pentru a evita posibile greșeli costisitoare”, a declarat Aurelien Guichard, Product Owner pentru Revolut Junior.

În plus, părinții pot primi notificări prin care să fie anunțați de modul în care copilul lor cheltuie bani. Produsul include setări de siguranță care le permit părinților să controleze funcționalitățile cardului și tranzacțiile precum plățile online.

Pe parcursul anului vor fi adăugate noi funcționalități, printre care se numără: posibilitatea de a stabili o alocație lunară, sarcini și obiective cu caracter financiar, opțiuni de economisire, rapoarte de cheltuieli, limite de cheltuire și noțiuni de educație financiară care îi vor ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile financiare. Fiecare funcționalitate este creată în așa fel încât să implice atât părinții, cât și copiii, facilitând astfel dialogul constant în familie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: