Business Stiri Tech

Revolut lansează funcționalitatea Rewards și pentru utilizatorii Standard din România. Care sunt beneficile

19/11/2020 < 1 min read

Revolut lansează funcționalitatea Rewards și pentru utilizatorii Standard din România. Care sunt beneficile

Reading Time: < 1 minut

Revolut a lansat funcționalitatea Rewards pentru toți utilizatorii din România, pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achiziționa cadouri  la prețuri preferențiale în sezonul de cumpărături. Cu Rewards, utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri, prin utilizarea cardului Revolut.

Ofertele disponibile de la branduri precum Decathlon, Elefant, Farmec și multe altele sunt disponibile instantaneu tuturor utilizatorilor Revolut.

Reduceri si cashback

Revolut pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata online utilizând Revolut. Utilizatorii trebuie doar să acceseze site-ul comerciantului prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită, atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut. Mai multe informații referitoare la termenii și condițiile ofertelor sunt disponibile direct în aplicația Revolut.

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă