fbpx
Business Companii Stiri

Ringier a preluat integral Imobiliare.ro1 min

10/08/2020 < 1 min read

Ringier a preluat integral Imobiliare.ro1 min

Reading Time: < 1 minut

Ringier România a preluat integral Imobiliare.ro, achiziționând și restul acțiunilor deținute de cei trei fondatori ai platformei: Adrian Erimescu, Ciprian Gheran și Radu Andrei. Tranzacția se finalizează la patru ani de la preluarea de către Ringier a pachetului majoritar de acțiuni.

Ca parte a tranzacției și conform înțelegerii inițiale cu fondatorii, Ringier numește un nou CEO, în persoana lui Dan Puică. Acesta va prelua oficial funcția începând cu data de 7 septembrie. Anterior, poziția de CEO al imobiliare.ro a fost ocupată de Adrian Erimescu.

Licențiat al Academiei de Studii Economice din București, Dan Puică are 37 de ani și a condus, din poziția de CEO, platforma de recrutare Bestjobs.eu, și a fost managerul secțiunii de imobiliare a OLX România, precum și directorul financiar al grupului. Anterior, a lucrat la UTI Group și KPMG.

Imobiliare.ro este cel mai important portal de imobiliare din România cu peste 120.000 de proprietăți listate și peste 1,7 milioane de vizitatori unici pe lună.

Foto: © Yunkiphotoshot | Dreamstime.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *